Skip links

Home » MDK Containers in Bergen op Zoom

Afvalcontainer huren in Bergen op Zoom? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en afvalverwerking doet u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Bergen op Zoom gaat moeiteloos en vlug via onze site. We hebben diverse afvalcontainers klaarstaan voor heel Nederland. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse categorieën afvalcontainers huren in Bergen op Zoom. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals gft? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubels in op te slaan. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van aanzienlijke en bescheiden grootte. We hebben verschillende soorten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste afvalcontainer? Kies als eerste de soort vuilnis, zoals schoon puin. Kies daarna de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een passende rolcontainer, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Bergen op Zoom vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden puin zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen