Skip links

Home » MDK Containers in Beesel

Afvalcontainer huren in Beesel? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puinverzameling en afvalverwerking regelt u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Beesel gaat gemakkelijk en snel via onze site. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers in huis voor het hele land. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse maten afvalcontainers huren in Beesel. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te bergen. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van grote en bescheiden grootte. We hebben diverse categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Kies eerst de categorie puin, zoals bouw- en sloopafval. Selecteer dan de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een passende rolcontainer, zoals archiefafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is bovendien een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan tijdelijke opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Beesel afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door middel van ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen