Skip links

Home » MDK Containers in Beekdaelen

Afvalcontainer huren in Beekdaelen? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en afvalverwerking doet u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Beekdaelen gaat makkelijk en snel via onze site. We hebben diverse afvalcontainers in huis voor heel Nederland. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, vulzand en metselzand.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende categorieën afvalcontainers huren in Beekdaelen. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te stellen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van grote en bescheiden grootte. We hebben verschillende categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste afvalcontainer? Kies als eerste de categorie puin, bijvoorbeeld dakafval. Kies vervolgens de afmetingen van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een goede rolcontainer, bijvoorbeeld karton. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is eveneens een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan kortstondige opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Beekdaelen afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen puin zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen