MDK Containers in Baarn

Een container huren in Baarn

Puinverzameling en afvalverwerking regelt u eenvoudig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Baarn gaat makkelijk en snel via onze site. We hebben allerlei puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Leusden, Vleuten, Baarn en Wijk bij Duurstede. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei categorieën containers huren in Baarn. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubilair in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van flinke en kleine grootte. We hebben diverse soorten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Selecteer als eerste de categorie afval voor de puinbak, denk aan een groenafval container. Kies vervolgens de maat van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor ieder soort afval een rolcontainer, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan kortstondige opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Baarn puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen vuilnis zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Met ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!