Skip links

Home » MDK Containers in Baarle-Nassau

Afvalcontainer huren in Baarle-Nassau? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en afvalverwerking regelt u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Baarle-Nassau gaat makkelijk en snel via onze website. We hebben allerlei afvalcontainers gereedstaan voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende maten afvalcontainers huren in Baarle-Nassau. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te slaan. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van flinke en kleine omvang. We hebben verschillende categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Selecteer eerst de soort afval, denk aan grofvuil. Selecteer vervolgens de maat van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een passende rolcontainer, denk aan archiefafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Baarle-Nassau vuilnis te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen afval zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Via ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen