Skip links

Home » MDK Containers in Amstelveen

Afvalcontainer inhuren in Amstelveen? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en puinverwerking doet u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Amstelveen gaat handig en snel via onze site. We hebben diverse afvalcontainers gereedstaan voor heel Nederland. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei categorieën afvalcontainers huren in Amstelveen. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk inboedel in op te bergen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van omvangrijke en bescheiden afmetingen. We hebben verschillende soorten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Kies eerst het type puin, zoals grofvuil. Selecteer daarna de grootte van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een goede rolcontainer, bijvoorbeeld karton. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Amstelveen afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen