Skip links

Home » MDK Containers in Altena

Afvalcontainer inhuren in Altena? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalverzameling en afvalverwerking doet u makkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Altena gaat gemakkelijk en gauw via onze website. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers in huis voor heel Nederland. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het ruime assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse soorten afvalcontainers huren in Altena. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en bescheiden grootte. We hebben verschillende afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Kies als eerste het type vuilnis, zoals schoon puin. Selecteer daarna de afmetingen van de afvalcontainer, zoals een grotere container. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een passende rolcontainer, zoals glasafval. We verhuren rolcontainers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Altena puin te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen