Skip links

Home » MDK Containers in Alkmaar

Afvalcontainer inzetten in Alkmaar? Jouw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 8 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Puininzameling en puinverwerking regel je gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Alkmaar gaat moeiteloos en snel via onze site. MDK Containers heeft verschillende afvalcontainers gereedstaan voor het hele land.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

Je kunt bij ons diverse afmetingen afvalcontainers huren in Alkmaar. Ben je aan het renoveren en heb je een afvalcontainer nodig voor puinafval? Wellicht zoek je een opslagcontainer om voor zekere tijd meubilair in op te slaan. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van omvangrijke en bescheiden grootte. We hebben diverse categorieën afvalcontainers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe kies je de goede afvalcontainer? Selecteer eerst de categorie afval, bijvoorbeeld hout. Selecteer daarna de grootte van de afvalcontainer, zoals een kleine container. Je ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte je gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land, bijvoorbeeld in Noord-Holland in steden als Alkmaar, Wijdemeren, Heiloo, Bloemendaal en Koggenland.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Alkmaar afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming.

Bestel direct je container

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Container huren
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer je op een werkdag voor 23.59 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij je op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief acht weken huur.

Container bestellen bij MDK

Heb je een afvalcontainer nodig voor je verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doe je makkelijk en snel via MDK Containers.

Container bestellen

Leave a comment