Skip links

Home » MDK Containers in Aalten

Afvalcontainer aanvragen in Aalten? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en puinverwerking doet u makkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Aalten gaat handig en direct via onze website. We hebben diverse afvalcontainers klaarstaan voor het hele land. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei maten afvalcontainers huren in Aalten. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk inboedel in op te slaan. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van omvangrijke en bescheiden grootte. We hebben verschillende maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs grote containers als 40m3. Hoe vindt u de juiste afvalcontainer? Selecteer eerst het type afval, bijvoorbeeld grond. Selecteer dan de maat van de afvalcontainer, zoals een kleine container. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een geschikte rolcontainer, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, eetgelegenheden, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers tot ondergrondse afvalcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan tussentijdse opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Aalten puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen