Skip links
Home » Een rolcontainer huren: 5x de voordelen voor bedrijven

Een rolcontainer huren: 5x de voordelen voor bedrijven

Rolcontainer huren bedrijfsafval

Een rolcontainer huren: 5x de voordelen voor bedrijven

Enkel losse vuilniszakken zijn voor bedrijven al lang geen effectief middel meer om afval weg te gooien. Een rolcontainer huren voor het afval ophalen komt vaak voor. MDK Containers legt uit waarom.

1. U kunt het afval zo makkelijk weggooien

Veel ondernemers hebben ermee te maken wanneer ze afval weggooien en recyclen: een afvalzak scheurt zo. Een scherp randje of ongedierte die de zak aanvreet, met als resultaat zwerfafval op de straat en in de natuur. Met een rolcontainer komt het afval terecht waar het hoort: in de container, op weg om gerecycled te worden.

Afvalinzameling wordt nog gemakkelijker: rol de container naar de juiste plek in plaats van bergen afvalzakken op de grond, die alle kanten op verdwijnen. De container is bovendien goed afsluitbaar, waardoor ongedierte er niet bij kan komen en de geur in de puinbak opgesloten blijft.

2. Het is een goede manier om te recyclen

Zeker wanneer ondernemers veel bedrijfsafval hebben, is een rolcontainer huren de ideale manier om te recyclen. Kies namelijk voor een eigen rolcontainer voor elke afvalstroom. Dat is beter voor het milieu, aangezien het afval zo gelijk goed gerecycled wordt. Op deze manier wordt het afval nieuw leven ingeblazen als herbruikbaar materiaal (of secundaire bouwstof).

3. Een rolcontainer huren doet u voor allerlei soorten afval

Van papier tot restafval tot glas: in een rolcontainer kunt u allerlei soorten afval kwijt. Dat maakt een rolcontainer voor bijvoorbeeld het afval van winkels, restaurants of kantoren erg fijn.

4. De puinbakken zijn er in allerlei formaten

Een rolcontainer huren is zowel voor grote als kleine ondernemers een oplossing. De formaten lopen namelijk uiteen van containers met een inhoud van 140 liter tot rolcontainers waar u 1700 liter in kwijt kunt. Verder heeft u de keuze tussen een kunststof of een stalen uitvoering.

Het juiste formaat rolcontainer huren is belangrijk, omdat een verkeerde afmeting nadelige gevolgen heeft. Is een container te klein? Zo blijft u met meer afval over dan in de puinbak past en schiet u er weinig mee op. Is de container te groot? Dan wordt het afval niet snel genoeg opgehaald en kunt u te maken krijgen met ongedierte en een onaangename geur. MDK Containers helpt met het bepalen van de juiste maat.

5. De container is snel op locatie en wordt vlug leeggehaald

Wanneer u een container op een werkdag bestelt, staat de rolcontainer de volgende dag bij u op de locatie. Is de rolcontainer vol? Laat het ons weten en MDK Containers vervangt hem zo snel mogelijk. U kiest zelf dus wanneer het afval opgehaald wordt, waardoor het altijd goed uitkomt.

Het assortiment rolcontainers van MDK Containers

Voor alle afvalsoorten en iedere situatie heeft MDK Containers een passende oplossing. Papier, vertrouwelijk afval, plastic, gft of restafval. Voor een winkel, een restaurant of een kantoor. MDK Containers heeft voor ieder bedrijf en elke soort afval een rolcontainer om te huren. Neem snel een kijkje in ons assortiment rolcontainers en vraag direct een offerte aan. We leveren rolcontainers voor lage all-in prijzen.

De verschillende formaten rolcontainers die beschikbaar zijn bij MDK Containers zijn:

  • Kleine rolcontainer
    Hier heeft u de keuze uit drie verschillende groottes: een inhoud van 140 liter, 240 liter of 360 liter.
  • Grote rolcontainer
    De grote rolcontainers zijn beschikbaar in de formaten: 660 liter, 770 liter, 1100 liter en 1700 liter.
  • Stalen rolcontainer
    De laatste categorie is stalen rolcontainers. Dit type container is brandveiliger dan de kunststof versies, aangezien ze minder snel smelten. Ook zijn ze beter bestand tegen vandalisme of harde stoten, aangezien het materiaal sterker en zwaarder is. Stalen rolcontainers zijn er in vijf verschillende afmetingen: een inhoud van 500 liter, 750 liter, 1100 liter, 1300 liter of 1600 liter.

Een rolcontainer huren? Bekijk al onze rolcontainers.