MDK Containers in Soest

Een container huren in Soest

Puininzameling en afvalverwerking doet u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Soest gaat handig en gauw via onze website. We hebben allerlei puinbakken staan, zoals een grondafval container. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in IJsselstein, Soest, Maarssen of Woerden. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het ruime assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende afmetingen containers huren in Soest. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van groot formaat en kleinere afmetingen. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies als eerste de categorie vuilnis, zoals bouw- en sloopafval/een container voor gemengd afval. Kies dan de maat van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in voor een container huren in Soest.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een goede container, zoals karton. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, zoals voor tussentijdse opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Soest afval te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

Container huren in Soest met MDK Containers

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!