MDK Containers in Amersfoort

Een container huren in Amersfoort

Afvalinzameling en puinverwerking regelt u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Amersfoort gaat makkelijk en direct via onze site. MDK Containers heeft verschillende containers staan, zoals containers voor bouwafval. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons een container huren in Amersfoort in diverse formaten. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Wij hebben containers van groot formaat en kleinere puinbakken. We hebben diverse categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Selecteer eerst de soort afval voor de puinbak, denk aan een groenafval container of een container voor gemengd afval. Kies dan de maat van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. Zo is een container huren in Amersfoort een eitje.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor ieder soort afval een rolcontainer, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Amersfoort vuilnis te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!