MDK Containers in Zijderveld

Een container aanvragen in Zijderveld

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u eenvoudig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Zijderveld gaat eenvoudig en vlot via onze site. We hebben allerlei puinbakken staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Amstelhoek, De Hoef, Zijderveld, Kedichem en Eemdijk. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, vulzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen containers huren in Zijderveld. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van grote en bescheiden omvang. We hebben allerlei soorten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de goede container? Selecteer eerst het type puin, denk aan grond. Selecteer daarna de maat van de container. U leest direct of de container op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, zoals bedrijfsafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Zijderveld afval te splitsen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!