MDK Containers in Zeldert

Een container huren in Zeldert

Afvalinzameling en puinverwerking doet u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Zeldert gaat eenvoudig en vlug via onze site. We hebben allerlei containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Heeswijk, Papekop, Zeldert, Stoutenburg en Lakerveld. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende categorieën containers huren in Zeldert. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van omvangrijke en kleine grootte. We hebben diverse maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Selecteer eerst de categorie puin, denk aan hout. Selecteer dan de maat van de container. U leest direct of de container op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, zoals glasafval. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor kortstondige opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Zeldert vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!