MDK Containers in Zegveld

Een container inzetten in Zegveld

Afvalinzameling en afvalverwerking regelt u handig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Zegveld gaat handig en gauw via onze site. MDK Containers heeft allerlei containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Werkhoven, Achterveld, Zegveld en Langbroek. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende maten containers huren in Zegveld. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van grote en kleine afmetingen. We hebben diverse categorieën containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Kies eerst de soort vuilnis, denk aan dakafval. Selecteer vervolgens de grootte van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een geschikte container, denk aan bedrijfsafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Zegveld afval te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!