MDK Containers in Wilnis

Een container huren in Wilnis

Afvalinzameling en afvalverwerking doet u eenvoudig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Wilnis gaat gemakkelijk en vlug via onze site. MDK Containers heeft diverse containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Wilnis, Polsbroek, Odijk en Barwoutswaarder. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in Wilnis. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd inboedel in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en kleine omvang. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Kies eerst de soort puin, zoals grond. Kies daarna de grootte van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een passende container, denk aan bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tussentijdse opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Wilnis vuilnis te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen vuilnis zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Met ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!