MDK Containers in Willeskop

Een container aanvragen in Willeskop

Puincollectie en afvalverwerking regelt u gemakkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Willeskop gaat makkelijk en direct via onze website. MDK Containers heeft diverse puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Waverveen, Tienhoven aan de Lek, Snelrewaard, Tull en ’t Waal en Willeskop. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse maten containers huren in Willeskop. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van grote en bescheiden grootte. We hebben verschillende categorieën containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Selecteer als eerste de soort afval, denk aan schoon puin. Selecteer daarna de grootte van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een passende container, denk aan karton. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan tijdelijke opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Willeskop vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!