MDK Containers in Weverwijk

Een container huren in Weverwijk

Afvalcollectie en puinverwerking regelt u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Weverwijk gaat handig en gauw via onze site. We hebben verschillende puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Amersfoort, Diemerbroek, Gerverscop, Mijzijde, Blokland en Weverwijk. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende maten containers huren in Weverwijk. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van grote en bescheiden grootte. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Selecteer eerst de soort vuilnis, zoals hout. Selecteer daarna de afmetingen van de container. U ziet gelijk of de container op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van inboedel of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Weverwijk puin te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. De recycling van afval met een container staat bij MDK Containers voorop. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!