MDK Containers in Westbroek

Een container bestellen in Westbroek

Afvalcollectie en puinverwerking regelt u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Westbroek gaat makkelijk en vlug via onze site. MDK Containers heeft diverse containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Amersfoort, Everdingen, Westbroek, Lopikerkapel, Nieuwland en Hei- en Boeicop. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en metselzand.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen containers huren in Westbroek. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van grote en bescheiden omvang. We hebben allerlei soorten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Selecteer als eerste de soort puin, bijvoorbeeld grofvuil/huisraad. Selecteer vervolgens de grootte van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een passende container, denk aan glasafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan kortstondige opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Westbroek vuilnis te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!