MDK Containers in Werkhoven

Een container inhuren in Werkhoven

Afvalcollectie en puinverwerking doet u handig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Werkhoven gaat gemakkelijk en direct via onze website. MDK Containers heeft allerlei puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Amersfoort, Werkhoven, Achterveld, Zegveld en Langbroek. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in Werkhoven. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van flinke en bescheiden grootte. We hebben verschillende afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Kies eerst de categorie puin, denk aan schoon puin. Kies vervolgens de grootte van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een goede container, denk aan bedrijfsafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan kortstondige opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Werkhoven puin te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen puin zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!