MDK Containers in Waverveen

Een container huren in Waverveen

Afvalcollectie en afvalverwerking regelt u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Waverveen gaat gemakkelijk en gauw via onze site. MDK Containers heeft diverse containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Amersfoort, Waverveen, Tienhoven aan de Lek, Snelrewaard, Tull en ’t Waal en Willeskop. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse soorten containers huren in Waverveen. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubels in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en kleine omvang. We hebben verschillende soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Selecteer als eerste het type vuilnis, bijvoorbeeld hout. Kies vervolgens de afmetingen van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een geschikte container, denk aan glasafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan kortstondige opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Waverveen puin te splitsen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!