MDK Containers in Vreeland

Een container huren in Vreeland

Afvalinzameling en afvalverwerking doet u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Vreeland gaat makkelijk en direct via onze site. MDK Containers heeft allerlei puinbakken gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Amersfoort, Vreeland, Tienhoven, Bosch en Duin en Austerlitz. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende maten containers huren in Vreeland . Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van aanzienlijke en kleine afmetingen. We hebben diverse soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Kies eerst de categorie vuilnis, zoals schoon puin. Kies dan de afmetingen van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte container, zoals karton. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Vreeland  afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!