MDK Containers in Vleuten

Een container inhuren in Vleuten

Puinverzameling en afvalverwerking regelt u moeiteloos met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Vleuten gaat makkelijk en gauw via onze site. We hebben verschillende containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Leusden, Vleuten, Baarn en Wijk bij Duurstede. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende soorten containers huren in Vleuten. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van aanzienlijke en bescheiden grootte. We hebben allerlei afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Selecteer eerst het type vuilnis, bijvoorbeeld dakafval. Kies dan de maat van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een passende container, zoals glasafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Vleuten afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We splitsen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!