MDK Containers in Vinkeveen

Een container inzetten in Vinkeveen

Puininzameling en afvalverwerking regelt u handig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Vinkeveen gaat makkelijk en direct via onze site. MDK Containers heeft allerlei puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Oudewater, Vinkeveen, Hoogland en Eemnes. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het uitgebreide aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in Vinkeveen. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds spullen in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en bescheiden afmetingen. We hebben diverse categorieën containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Selecteer als eerste het type afval, denk aan grond. Kies daarna de grootte van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een goede container, zoals karton. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Vinkeveen vuilnis te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!