MDK Containers in Vianen

Een container huren in Vianen

Afvalinzameling en afvalverwerking regelt u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Vianen gaat gemakkelijk en gauw via onze site. MDK Containers heeft allerlei containers staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Vianen, Bunnik, Lopik en Montfoort. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende maten containers huren in Vianen. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals gft? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van grote en kleine afmetingen. We hebben allerlei afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Selecteer als eerste de soort puin, denk aan bouw- en sloopafval. Kies daarna de maat van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan kortstondige opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Vianen vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!