MDK Containers in Vechten

Een container inzetten in Vechten

Puininzameling en afvalverwerking doet u gemakkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Vechten  gaat gemakkelijk en vlug via onze site. MDK Containers heeft verschillende containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Eembrugge, Vechten, Soestduinen,  Breeveld en Hoogewaard. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en metselzand.

Het grote aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen containers huren in Vechten . Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van grote en bescheiden omvang. We hebben verschillende soorten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Kies als eerste de categorie afval, bijvoorbeeld schoon puin. Kies dan de afmetingen van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een goede container, zoals bedrijfsafval. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van meubels of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Vechten  vuilnis te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. De recycling van afval met een container staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!

Menu