MDK Containers in Tull en ’t Waal

Een container inhuren in Tull en ’t Waal

Puininzameling en puinverwerking doet u eenvoudig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Tull en ’t Waal  gaat makkelijk en vlug via onze website. We hebben diverse containers staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Waverveen, Tienhoven aan de Lek, Snelrewaard, Tull en ’t Waal en Willeskop. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het ruime assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei soorten containers huren in Tull en ’t Waal . Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds spullen in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van aanzienlijke en kleine grootte. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Selecteer als eerste het type puin, zoals grond. Selecteer dan de maat van de container. U ziet gelijk of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een goede container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tijdelijke opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Tull en ’t Waal  afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!