MDK Containers in Tienhoven

Een container bestellen in Tienhoven

Puincollectie en afvalverwerking regelt u eenvoudig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Tienhoven gaat handig en gauw via onze website. MDK Containers heeft allerlei puinbakken gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Vreeland, Tienhoven, Bosch en Duin en Austerlitz. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het ruime assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende soorten containers huren in Tienhoven. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en kleine afmetingen. We hebben verschillende maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede container? Selecteer eerst het type afval, zoals hout. Selecteer dan de afmetingen van de container. U ziet direct of de container op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een passende container, denk aan karton. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Tienhoven vuilnis te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden afval zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!