MDK Containers in Tienhoven aan de Lek

Een container bestellen in Tienhoven aan de Lek

Afvalinzameling en afvalverwerking doet u moeiteloos met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Tienhoven aan de Lek gaat handig en snel via onze website. We hebben diverse containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Waverveen, Tienhoven aan de Lek, Snelrewaard, Tull en ’t Waal en Willeskop. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende soorten containers huren in Tienhoven aan de Lek. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubilair in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van grote en kleine omvang. We hebben verschillende categorieën containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Kies eerst het type puin, zoals schoon puin. Selecteer dan de afmetingen van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een goede container, zoals karton. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan tijdelijke opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Tienhoven aan de Lek vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Via ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!