MDK Containers in ’t Goy

Een container inzetten in ’t Goy

Afvalcollectie en puinverwerking regelt u handig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in ’t Goy gaat handig en vlot via onze site. MDK Containers heeft allerlei containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Hekendorp, Nieuwer Ter Aa, ’t Goy, Cabauw en Haarzuilens. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende categorieën containers huren in ’t Goy. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van aanzienlijke en kleine grootte. We hebben verschillende soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Selecteer eerst het type afval, bijvoorbeeld schoon puin. Selecteer vervolgens de maat van de container. U ziet direct of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een passende container, zoals archiefafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in ’t Goy puin te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen puin zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Via ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!

Menu