MDK Containers in Stoutenburg Noord

Een container inhuren in Stoutenburg Noord

Afvalinzameling en puinverwerking doet u moeiteloos met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Stoutenburg Noord gaat makkelijk en direct via onze site. We hebben diverse puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Stoutenburg Noord, Zevenhuizen, Oosterwijk, Spengen en Geer. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, vulzand en metselzand.

Het grote assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende maten containers huren in Stoutenburg Noord. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van grote en kleine omvang. We hebben allerlei soorten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies eerst het type afval, bijvoorbeeld hout. Selecteer dan de grootte van de container. U leest gelijk of de container op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een goede container, denk aan glasafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, zoals voor kortstondige opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Stoutenburg Noord afval te splitsen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door middel van ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!