MDK Containers in Spengen

Een container aanvragen in Spengen

Puinverzameling en puinverwerking doet u eenvoudig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Spengen gaat makkelijk en direct via onze site. We hebben diverse containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Zeist, Stoutenburg Noord, Zevenhuizen, Oosterwijk, Spengen en Geer. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei maten containers huren in Spengen. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds inboedel in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van grote en kleine grootte. We hebben verschillende soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies eerst de categorie vuilnis, bijvoorbeeld grofvuil/huisraad. Selecteer vervolgens de maat van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een goede container, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, zoals kleine afvalcontainers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan tussentijdse opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Spengen afval te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!