MDK Containers in Spakenburg

Een container aanvragen in Spakenburg

Puincollectie en puinverwerking doet u eenvoudig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Spakenburg gaat eenvoudig en vlot via onze site. We hebben diverse containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Zeist, Bilthoven, Bunschoten, De Meern en Spakenburg. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen containers huren in Spakenburg. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van flinke en kleine omvang. We hebben allerlei afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Selecteer als eerste de categorie afval, denk aan schoon puin. Selecteer daarna de grootte van de container. U ziet gelijk of de container op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, zoals bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Spakenburg vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!