MDK Containers in Soesterberg

Een container inzetten in Soesterberg

Afvalinzameling en afvalverwerking regelt u gemakkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Soesterberg gaat eenvoudig en gauw via onze site. We hebben verschillende puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Harmelen, Acboude, Leersum en Soesterberg. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het ruime assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei maten containers huren in Soesterberg. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van aanzienlijke en bescheiden afmetingen. We hebben diverse maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Kies eerst de categorie vuilnis, denk aan schoon puin. Selecteer vervolgens de grootte van de container. U ziet direct of de container op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte container, denk aan karton. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan tussentijdse opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Soesterberg vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Via ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!

Menu