MDK Containers in Soestduinen

Een container inhuren in Soestduinen

Afvalinzameling en afvalverwerking doet u moeiteloos met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Soestduinen  gaat eenvoudig en vlot via onze website. We hebben diverse puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Zeist, Eembrugge, Vechten, Soestduinen,  Breeveld en Hoogewaard. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in Soestduinen . Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en bescheiden grootte. We hebben verschillende maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Selecteer als eerste het type puin, denk aan dakafval. Kies dan de maat van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een geschikte container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan kortstondige opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Soestduinen  puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. De recycling van afval met een container is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen vuilnis zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!