MDK Containers in Snelrewaard

Een container huren in Snelrewaard

Puinverzameling en puinverwerking doet u eenvoudig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Snelrewaard gaat gemakkelijk en vlot via onze website. MDK Containers heeft allerlei puinbakken staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Zeist, Waverveen, Tienhoven aan de Lek, Snelrewaard, Tull en ’t Waal en Willeskop. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende afmetingen containers huren in Snelrewaard. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van omvangrijke en bescheiden grootte. We hebben diverse maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de goede container? Selecteer als eerste de soort vuilnis, zoals grond. Selecteer daarna de afmetingen van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een passende container, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Snelrewaard vuilnis te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!