MDK Containers in Schoonrewoerd

Een container inhuren in Schoonrewoerd

Puincollectie en afvalverwerking regelt u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Schoonrewoerd gaat makkelijk en vlot via onze site. We hebben verschillende containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Zeist, Schoonrewoerd, Hollandsche Rading, Nigtevecht en Overberg. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende afmetingen containers huren in Schoonrewoerd. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van grote en kleine afmetingen. We hebben verschillende maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Selecteer als eerste de soort vuilnis, bijvoorbeeld hout. Kies daarna de grootte van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een passende container, zoals glasafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tijdelijke opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Schoonrewoerd afval te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We splitsen puin zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!