MDK Containers in Scheendijk

Een container inhuren in Scheendijk

Puininzameling en puinverwerking regelt u handig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Scheendijk gaat eenvoudig en vlot via onze website. MDK Containers heeft verschillende containers staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Zeist, Mastwijk, Scheendijk, Mennonietenbuurt, Middelkoop en De Meije. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende maten containers huren in Scheendijk. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubilair in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van omvangrijke en bescheiden grootte. We hebben verschillende categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Selecteer eerst de categorie puin, denk aan bouw- en sloopafval. Kies vervolgens de grootte van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een passende container, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van meubels of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Scheendijk afval te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!