MDK Containers in Schalkwijk

Een container inzetten in Schalkwijk

Afvalverzameling en afvalverwerking regelt u eenvoudig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Schalkwijk gaat eenvoudig en snel via onze site. MDK Containers heeft diverse puinbakken staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Zeist, Schalkwijk, Hoef en Haag, Leusden-Zuid en Groenekan. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in Schalkwijk. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van grote en bescheiden omvang. Wij hebben containers van groot formaat en kleinere puinbakken: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies eerst de categorie vuilnis, denk aan bouw- en sloopafval. Kies vervolgens de grootte van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, denk aan glasafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Schalkwijk vuilnis te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Met ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!