MDK Containers in Overberg

Een container bestellen in Overberg

Puincollectie en puinverwerking doet u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Overberg gaat makkelijk en vlot via onze site. MDK Containers heeft verschillende puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Schoonrewoerd, Hollandsche Rading, Nigtevecht en Overberg. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse soorten containers huren in Overberg. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubilair in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van grote en kleine grootte. We hebben verschillende maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Selecteer als eerste de categorie vuilnis, denk aan bouw- en sloopafval. Selecteer dan de grootte van de container. U ziet gelijk of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een goede container, zoals archiefafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van inboedel of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Overberg afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden puin zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!