MDK Containers in Oud-Zuilen

Een container huren in Oud-Zuilen

Afvalcollectie en puinverwerking doet u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Oud-Zuilen gaat handig en direct via onze site. MDK Containers heeft verschillende containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Oud-Zuilen, Loenersloot, Nieuwersluis, Uitweg en Broek. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en metselzand.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in Oud-Zuilen. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van grote en bescheiden grootte. We hebben allerlei afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Selecteer eerst de soort vuilnis, zoals bouw- en sloopafval. Selecteer dan de maat van de container. U ziet direct of de container op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, zoals glasafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Oud-Zuilen puin te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We splitsen puin zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!