MDK Containers in Oud-Maarsseveen

Een container inhuren in Oud-Maarsseveen

Puincollectie en afvalverwerking doet u eenvoudig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Oud-Maarsseveen gaat moeiteloos en vlot via onze site. MDK Containers heeft diverse containers staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Hoogeind, Lage Vuursche, Jaarsveld, Oud-Maarsseveen en Kortrijk. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende maten containers huren in Oud-Maarsseveen. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van aanzienlijke en bescheiden omvang. We hebben allerlei categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Selecteer eerst de categorie puin, denk aan dakafval. Kies vervolgens de maat van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een goede container, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Oud-Maarsseveen vuilnis te splitsen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen puin zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!