MDK Containers in Oosterwijk

Een container inzetten in Oosterwijk

Puincollectie en puinverwerking doet u makkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Oosterwijk gaat moeiteloos en vlot via onze site. We hebben verschillende puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Stoutenburg Noord, Zevenhuizen, Oosterwijk, Spengen en Geer. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende categorieën containers huren in Oosterwijk. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals gft? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk inboedel in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van grote en bescheiden afmetingen. We hebben verschillende afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Selecteer eerst de soort puin, zoals bouw- en sloopafval. Kies dan de afmetingen van de container. U leest direct of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, zoals karton. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Oosterwijk afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!