MDK Containers in Nigtevecht

Een container bestellen in Nigtevecht

Puininzameling en puinverwerking doet u eenvoudig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Nigtevecht gaat makkelijk en direct via onze website. MDK Containers heeft allerlei containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Schoonrewoerd, Hollandsche Rading, Nigtevecht en Overberg. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse soorten containers huren in Nigtevecht. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en kleine afmetingen. We hebben verschillende afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Selecteer eerst het type puin, bijvoorbeeld bouw- en sloopafval. Kies daarna de maat van de container. U ziet gelijk of de container op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte container, denk aan karton. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor kortstondige opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Nigtevecht puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!