MDK Containers in Nieuwland

Een container huren in Nieuwland

Afvalcollectie en puinverwerking doet u handig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Nieuwland gaat eenvoudig en gauw via onze site. We hebben allerlei containers staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Everdingen, Westbroek, Lopikerkapel, Nieuwland en Hei- en Boeicop. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse soorten containers huren in Nieuwland. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd spullen in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van aanzienlijke en kleine afmetingen. We hebben allerlei soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies als eerste de categorie afval, bijvoorbeeld dakafval. Kies daarna de grootte van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een goede container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan kortstondige opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Nieuwland puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door middel van ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!