MDK Containers in Nieuwersluis

Een container aanvragen in Nieuwersluis

Puininzameling en afvalverwerking doet u makkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Nieuwersluis gaat gemakkelijk en direct via onze site. We hebben verschillende containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Oud-Zuilen, Loenersloot, Nieuwersluis, Uitweg en Broek. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende maten containers huren in Nieuwersluis. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van omvangrijke en bescheiden omvang. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Kies eerst de categorie afval, bijvoorbeeld grofvuil/huisraad. Kies dan de grootte van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een geschikte container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan tijdelijke opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Nieuwersluis afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!