MDK Containers in Nieuwer Ter Aa

Een container inzetten in Nieuwer Ter Aa

Afvalverzameling en afvalverwerking regelt u gemakkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Nieuwer Ter Aa gaat gemakkelijk en direct via onze site. We hebben verschillende puinbakken staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Hekendorp, Nieuwer Ter Aa, ’t Goy, Cabauw en Haarzuilens. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het ruime assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen containers huren in Nieuwer Ter Aa. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van grote en bescheiden omvang. We hebben diverse categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Kies eerst de categorie afval, denk aan dakafval. Selecteer daarna de grootte van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een goede container, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, zoals voor tussentijdse opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Nieuwer Ter Aa vuilnis te splitsen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door middel van ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!