MDK Containers in Nieuwegein

Een container huren in Nieuwegein

Afvalverzameling en afvalverwerking doet u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Nieuwegein gaat moeiteloos en vlot via onze website. We hebben allerlei puinbakken staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in AmersfoortVeenendaal, of Woerden. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het ruime assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse maten containers huren in Nieuwegein. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van aanzienlijke en bescheiden omvang. We hebben verschillende afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Selecteer als eerste de categorie puin, denk aan bouw- en sloopafval. Selecteer daarna de grootte van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een goede container, denk aan karton. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Nieuwegein puin te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval {is voor MDK Containers erg belangrijk}. We verdelen vuilnis zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort {de geschikte bestemming}.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!