MDK Containers in Mijzijde

Een container bestellen in Mijzijde

Puincollectie en afvalverwerking doet u handig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Mijzijde  gaat eenvoudig en vlot via onze site. We hebben diverse puinbakken gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Diemerbroek, Gerverscop, Mijzijde, Blokland en Weverwijk. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het uitgebreide aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in Mijzijde . Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en kleine afmetingen. We hebben allerlei afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Kies eerst de soort afval, zoals schoon puin. Selecteer daarna de maat van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine afvalcontainers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Mijzijde  afval te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!