MDK Containers in Mijdrecht

Een container huren in Mijdrecht

Afvalinzameling en afvalverwerking doet u eenvoudig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Mijdrecht  gaat handig en gauw via onze website. MDK Containers heeft diverse puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Rhenen, Driebergen-Rijsenburg, Leerdam en Mijdrecht. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei maten containers huren in Mijdrecht . Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van grote en kleine afmetingen. We hebben verschillende afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies als eerste de categorie afval, bijvoorbeeld hout. Kies vervolgens de grootte van de container. U leest direct of de container op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een goede container, zoals karton. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Mijdrecht  afval te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!